"Holding Space for You" 

..........................................................................Wie ik ben

Na jaren in Engeland, Noorwegen en Singapore gewoond en gestudeerd te hebben arriveerde ik op mijn 25ste weer in Nederland. Ik heb toen een aantal jaren bij adidas International gewerkt, Global Marketing & Advertising. Vervolgens heb ik de stap naar McKinsey & Company genomen waar ik werkzaam was op de afdeling Professional Development. Succesvol zijn in die branches betekende voor mij echter niet dat ik me gelukkig voelde in mijn werk. 

Na een ingrijpende persoonlijke gebeurtenis in 2007 besloot ik mijn werk dichterbij mezelf te zoeken. Ik begon van mijn persoonlijke behoefte en interesse mijn vak te maken. Het hervinden van rust, ruimte, flexibiliteit, energie en positiviteit, dát is waar ik me gelukkig bij voel.

Mijn grootste en blijvende inspiratie krijg ik van mijn Master teachers, Tapesh Paradiso en Anouk Devi, de eigenaren en oprichters van Alchemy of Touch.  Zij zijn de bron van liefde, wijsheid en technieken waar ik graag uit put, en wat ik ook weer graag doorgeef en deel met mijn cliënten.  Mijn dankbaarheid aan hen is groots! Take a look - www.alchemyoftouch.comMijn motto; geniet van alles waar je blij van wordt en bied jezelf af en toe de gelegenheid om een frisse doorstart te maken.

* Tijd nemen om stil te staan en goed door te ademen.
* Tijd besteden om ballast in je leven op te schonen.
* Tijd geven om jezelf te voorzien van alles wat je weer voedt, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. 

Zorg goed voor jezelf in alle opzichten, ken je verlangen en leef het.

Aukje Koole, Holistisch Therapeut

Een greep uit mijn opleidingsachtergrond:

* Alchemy of Touch Transformational Bodywork Therapist - Advanced level (Thailand en Italië)

* Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeut - Regenesis® Healing

* NLP Master Practitioner

* HBO Medische basiskennis (College voor Osteopathie en Mesologie)

* Hawaïaanse Lomi Lomi Massage 

* Hatha Yoga Teacher Training (200 Yoga Alliance hours) - Arhanta Opleidingsinstituut, Khajuraho, India

* Yin Yoga Teacher Training (50 Yoga Alliance hours) - Arhanta Opleidingsinstituut

* Advanced Yoga Nidra Teacher Training (150 Yoga Alliance hours) - Amrit Yoga Institute, Florida, USA

* CIM Marketing - Sumbershire Business School (Singapore)