"Holding Space for You" 

..........................................................................Wat ik vraag

Om in balans te zijn is een juist evenwicht tussen geven en nemen van belang.  En dus ook balans tussen vraag en aanbod. 

Een telefonisch oriëntatiegesprek is bij mij dan ook kosteloos.  Pas wanneer jij voelt dat je een sessie bij mij wilt ervaren en wij hier een afspraak voor maken zijn er kosten aan verbonden. * Complete Holistische Sessie van 2 tot 2.5 uur à € 150,- 

Rust en ruimte voor ontspanning vraagt om tijd en aandacht.  Dit is de reden dat ik geen korte sessies geef.  De praktijk geeft mij geleerd dat wanneer je de haast eruit haalt, dat een echte transformatie plaats kan vinden.

Deze sessie biedt jou de mogelijkheid om te landen uit de hectiek van jouw dag.  Je krijgt een heerlijk voetenbad, een kop thee en samen stemmen we af waar jouw behoeften die dag liggen.  Daarna volgt een lange lichaamssessie.  En juist ook na de sessie geef ik je de gelegenheid om rustig bij te komen, iets te drinken en langzaam weer op te laden om de buitenwereld weer in te stappen. 


* Puur Gesprek - sessie van 1.5 uur à € 90,-

Heb je puur behoefte aan een gesprek en geen behoefte aan een bodywork sessie?  Mijn specialisatie is het omgaan met verlies en rouw. De realisatie dat "loslaten" niet betekent dat je iets kwijtraakt of persé ergens afstand van moet doen.  Loslaten betekent dat je vanuit rust iets bij je kan dragen zonder dat het als een belasting voelt.

Verlies en Rouw kunnen te maken hebben met een ziekte- en stervensproces van jezelf of van een geliefde.  En het kan óók te maken hebben met het verbreken van een liefdesrelatie, een ontslag van een baan, of het proces van ouder worden, het loslaten van wat je gewend was en wat zich nu aandient.

Deze sessie kan ook als kennismaking dienen, het kan jou een beter idee geven van wat een holistische sessie inhoudt en of dit bij je past.  

Ik luister niet vanuit een psychologisch perspectief.  Ik luister en begeleid van uit een holistisch perspectief.  Ik ben nuchter van aard met een open en brede interesse voor alles wat mogelijk is in dit "ding" wat we "leven" noemen.

Holding Space, ik luister oordeelloos en vanuit liefde. Verder houd ik erg van humor, alles is maar zo ingewikkeld als we het  zelf maken.  Ik zorg ervoor dat je je op je gemak voelt, man of vrouw, oud of jong, kruip lekker op mijn bank met een kop thee, relax, en neem je tijd en ruimte..... 

In overleg kan een sessie in de avond plaatsvinden. In de weekeinden werk ik niet.

Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak wordt 50% van het tarief in rekening gebracht. Wanneer je zonder berichtgeving vooraf niet komt opdagen zal ik het volledige tarief in rekening brengen.

* Algemene Voorwaarden