"Holding Space for You" 

..........................................................................Wat ik vraag

Om in balans te zijn is een juist evenwicht tussen geven en nemen van belang.  En dus ook balans tussen vraag en aanbod. 

Een telefonisch oriëntatiegesprek is bij mij dan ook kosteloos.  Pas wanneer jij voelt dat je een sessie bij mij wilt ervaren en wij hier een afspraak voor maken zijn er kosten aan verbonden. 

Oh, en ....Tijd is Tijdloos - ik hanteer een richtlijn voor tijden maar geen strikte tijden. Het moment zal aangeven aan hoeveel tijd nodig is.  Dit houdt in dat een sessie korter duurt omdat het genoeg was , of dat een sessie een keer langer duurt, omdat er meer tijd nodig was.

* Complete Holistische Sessie van 2.5 uur à € 150,- 

Tijdens deze sessie is er uitgebreid tijd en aandacht voor alles wat zich aandient.  Vanuit holistische benadering begeleid ik je door eerst naar je te luisteren en te horen wat er bij je speelt. Vanuit een breed perspectief geef ik je handvatten om anders naar je situatie te kijken en het anders te beleven.  Alles is gericht op verruiming, vanuit ruimte kan je weer vrij bewegen.  Dit kan inhouden dat we meer tijd nemen voor een gesprek.  Het kan ook inhouden dat we meer tijd nemen voor het lichaamswerk.  Niets staat vast, elke sessie stemmen we af op jou, in het hier en nu.

Afhankelijk van jouw behoeften, en van wat er nodig is om jou weer bij je rust en innerlijke balans te brengen, bepalen we samen welke elementen van transformatief bodywork wenselijk zijn.  Dit kan een combinatie van massage, energy balancing, yoga, meditatie en breathwork zijn. 

* Puur Bodywork - sessie van 2 uur à € 120,- 

In deze sessie kies je bewust voor alléén bodywork. Bij aankomst geef ik je wel even rustig de tijd om te landen en even iets te drinken. Daarna krijg je een sessie van 80 minuten massage of energetisch werk, yoga, meditatie en breathwork.  Na de sessie kan ervoor kiezen om te douchen, al is het energetisch gezien vaak aan te raden om hiermee te wachten tot een paar uur na de sessie. Trek dus kleren aan waar wat resten olie op mogen komen.  

Veelal merken mensen dat emoties gaan stromen tijdens en na een bodywork sessie.  Wanneer je veel behoefte hebt aan langer napraten kunnen we de sessie verlengen. Ik zorg er in mijn agenda altijd voor dat dit mogelijk is, dat er ruimte voor is.  Het tarief is dan € 150,- omdat het dan de Complete Holistische Sessie is geworden.

* Puur Gesprek - sessie van 1.5 uur à € 90,-

Ik heb een hekel aan het woord "COACHEN", maar aangezien het een begrepen begrip is geworden..... dat is wat deze sessie ongeveer, een beetje vergelijkbaar, en toch ook weer níet is.

Dus, nu toch maar eigenwijs en ouderwets in mijn eigen woorden.... Heb je puur behoefte aan een GESPREK en geen behoefte aan een bodywork sessie?  Mijn specialisatie is het omgaan met verlies en rouw. De realisatie dat "loslaten" niet betekent dat je iets kwijtraakt of persé ergens afstand van moet doen.  Loslaten betekent dat je vanuit rust iets bij je kan dragen zonder dat het als een belasting voelt.

Verlies en Rouw kán te maken hebben met een ziekte- en stervensproces van jezelf of van een geliefde.  En het kan óók te maken hebben met het verbreken van een liefdesrelatie, een ontslag van een baan, of het proces van ouder worden, het loslaten van wat je gewend was en wat zich nu aandient.

Deze sessie kan ook als kennismaking dienen, het kan jou een beter idee geven van wat een holistische sessie inhoudt en of dit bij je past.  

Nee, ik ben geen psycholoog, ik luister ook niet vanuit een psychologisch perspectief.  Ik luister en begeleid van uit een holistisch perspectief.  Ik ben nuchter van aard met een open en brede interesse voor alles wat mogelijk is in dit "ding" wat we "leven" noemen.

Holding Space, ik luister oordeelloos en vanuit liefde. Verder houd ik erg van humor, alles is maar zo ingewikkeld als we het  zelf maken.  Ik zorg ervoor dat je je op je gemak voelt, man of vrouw, oud of jong, kruip lekker op mijn bank met een kop thee, relax, en neem je tijd en ruimte..... 

In overleg kan een sessie in de avond plaatsvinden. In de weekeinden werk ik niet.

Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak wordt 50% van het tarief in rekening gebracht. Wanneer je zonder berichtgeving vooraf niet komt opdagen zal ik het volledige tarief in rekening brengen.

* Algemene Voorwaarden