Bodywork & Energy Healing

...................................................................Reiki / Energy Healing & Balancing

Alles is energie ..... rust ook ..... 

Herken jij je in hooggevoeligheid (hoog sensitiviteit)?  Dan weet je dat je altijd meer prikkels opvangt dan anderen. Je hoort bij een groep bijzondere mensen voor wie het belangrijk is dat ze zorgvuldig omgaan met het hervinden van rust en balans. Zo behoud jij de kracht van jouw hooggevoeligheid. Het is namelijk niet zo dat hoog sensitieve mensen "zwakker zijn of minder aankunnen". Ze zijn juist heel sterk wanneer ze weten hoe ze voor zichzelf kunnen zorgen, en zodoende de kwaliteiten ervan kunnen benutten. 

Ook wanneer je níet hooggevoelig bent, maar wel langere periode onder veel spanning staat (en wellicht richting een burn-out gaat) kan het lijken dat je geen energie meer hebt, dat je veel onrust voelt of juist heel weinig voelt.  

Goed slapen en gezond eten helpt altijd. De kunst is echter om zowel je bewuste als je onbewuste in balans te brengen. Lang slapen en toch moe wakker worden is een teken dat je onderbewuste de kans niet krijgt om alles te verwerken, en dan brand je op. 

Alle vormen van Energetische Healing/Balancing zijn uiteindelijk gericht op het opwekken van regenererende energie op cellulair niveau, het zelfgenezend vermogen van het lichaam, de geest en de ziel.  Het "schoont" je energetisch lichaam van blokkades, vult aan in gebieden van depletie, geeft ontspanning en kan als diep meditatief worden ervaren. De behandelingen kan je zien als een druk op de "reset" knop van jouw systeem.  Het brengt je terug naar de Blue Print van jouw systeem.

Ik richt me voornamelijk op het geven van Reiki. Deze vorm van energetische healing bestaat uit lichte (statische) aanrakingen op verschillende delen van het lichaam, zoals rug, buik, schouders, nek hoofd en gezicht, benen en voeten.  Reiki richt zich op het in balans brengen van je energetisch systeem waarbij de energie zelf zijn/haar weg vindt. In deze sessies lig je op een massagetafel en kan je toegedekt worden met een deken voor extra comfort.  Indien gewenst kan ik ook Reiki toepassen zonder je lichaam echt aan te raken.  Healing zonder aanraking is net zo krachtig als met aanraking. 

In een gesprek voorafgaande aan een sessie bespreken we samen waar jouw behoefte ligt en wat jij nodig hebt op dat moment.