Bodywork & Energy Balancing

...................................................................

Massage Aanbod

Hawaïaanse Temple Style Lomi Lomi (volledige lichaamsmassage)

De kracht van zacht.....Deze Lomi Lomi volledige lichaamsmassage is  gericht op diepe ontspanning en holistische genezing. De bewegingen kunnen vergeleken worden met de golven van de oceaan die energieblokkades opheffen, spanning in het lichaam wegspoelen en de natuurlijke energiestroom in het lichaam stimuleren. Het helpt om fysieke en emotionele spanningen los te laten en de energie een nieuwe richting te geven. De massage wordt uitgevoerd met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam waarbij voornamelijk met het zachte deel van de onderarmen wordt gemasseerd. Hierbij wordt veel warme olie gebruikt. 

Deze zachte holistische massage is níet gericht is op het corrigeren van jouw lichaam, maar op oordeelloos accepteren en waarderen van hoe jouw lichaam nu is. Wanneer jij je helemaal kan overgeven aan de ontspanning zal je ervaren dat deze massage tot veel diepere lagen van je systeem inwerkt dan huid, spieren en pezen. Het ontspant zowel je fysieke, mentaal/emotionele als je energetisch lichaam. De balans is wat deze massage holistisch maakt en diepe rust geeft.

Fotografie: Lies Nederstigt

Belly Detox (buikmassage)

Buikmassage is bijzonder, het ondersteunt het functioneren van de organen waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en voedingsstoffen beter worden opgenomen. De massage kan kan als gevoelig ervaren worden maar mag geen pijn doen. De massage opent je energetisch centrum, je tweede chakra. Hier nestelt zich jouw creativiteit, jouw emotie en jouw mannelijke/vrouwelijke energie.

Bij een overvol hoofd helpt het om juist even de aandacht letterlijk naar je onderlichaam te brengen.  Deze massage wordt opgebouwd door de reflexzone drukpunten van de voeten te masseren. Dit helpt je om je gedachten te verstillen en beter te kunnen aarden in je gevoel. De massage wordt afgerond met het behandelen van energetische drukpunten bij hals en hoofd. Het heeft een ontspannend effect op je lichaam, je geest en energetisch systeem. 

Upper Body Release (hoofd/nek/schouder deelmassage)

Diepe bindweefselmassage voor rug/nek/schouders  is een effectieve en stevige vorm van massage, bedoeld om je spieren te openen, ruimte in je lijf te creëren en stijfheid uit je spieren en pezen te verdrijven. 

Op fysiek niveau voelt deze vorm van massage intenser en is meer gericht op het verlichten van bepaalde lichamelijke klachten. Dit in vergelijking tot de Temple Style Lomi Lomi massage, die gericht is op zachtere, holistische ontspanning. Toch verwerk ik ook in deze massage de holistische aspecten als pulsing en energy balancing. Bij specifieke nek/hoofdpijn klachten kan ik extra aandacht aan het hoofd, de hoofdhuid en het gezicht besteden.

Fotografie: Lies Nederstigt