Bodywork & Energy Healing

...................................................................Energy Healing/ Energy Balancing

Alles is energie ..... rust ook ..... 

Herken jij je in hooggevoeligheid (hoog sensitiviteit)?  Dan weet je dat je altijd meer prikkels opvangt dan anderen. Je hoort bij een groep bijzondere mensen voor wie het belangrijk is dat ze zorgvuldig omgaan met het hervinden van rust en balans. Zo behoud jij de kracht van jouw hooggevoeligheid. Het is namelijk niet zo dat hoog sensitieve mensen "zwakker zijn of minder aankunnen". Ze zijn juist heel sterk wanneer ze weten hoe ze voor zichzelf kunnen zorgen, en zodoende de kwaliteiten ervan kunnen benutten. 

Ook wanneer je níet hooggevoelig bent, maar wel langere periode onder veel spanning staat (en wellicht richting een burn-out gaat) kan het lijken dat je geen energie meer hebt, dat je veel onrust voelt of juist heel weinig voelt.  

Goed slapen en gezond eten helpt altijd. De kunst is echter om zowel je bewuste als je onbewuste in balans te brengen. Lang slapen en toch moe wakker worden is een teken dat je onderbewuste de kans niet krijgt om alles te verwerken, en dan brand je op.

Afhankelijk van jouw behoefte kan ik met verschillende vormen van healing werken, Reiki / Regenesis Healing / Pranic Healing. 

Alle vormen van Energetische Healing/Balancing zijn uiteindelijk gericht op het opwekken van regenererende energie op cellulair niveau, het zelfgenezend vermogen van het lichaam, de geest en de ziel.  Het "schoont" je energetisch lichaam van blokkades, geeft ontspanning en kan als diep meditatief worden ervaren. De behandelingen kan je zien als een druk op de "reset" knop van jouw systeem.

Een behandeling gebaseerd op Reiki en Regenesis Healing bestaat uit lichte (statische) aanrakingen op verschillende delen van het lichaam, zoals rug, buik, schouders, nek hoofd en gezicht, benen en voeten.  Deze vormen richten zich op het in balans brengen van je energetisch systeem waarbij de energie zelf zijn/haar weg vindt. In deze sessies lig je op een massagetafel en kan je toegedekt worden met een deken voor extra comfort.

Bij Pranic Healing word je niet aangeraakt, je zit in een stoel met je voeten geaard op de grond.  Healing zonder aanraking is net zo krachtig als met aanraking. Deze vorm van healing richt zit sterk op het "bewust opschonen" van je energetisch lichaam en het aanvullen van energie in gebieden van depletie.

In een gesprek voorafgaande aan een sessie kunnen we samen bepalen welke vorm het beste bij jou past op dat moment.