Transformational Bodywork 

...................................................................Energy Balancing 

Alles is energie ..... rust dus ook. 

Herken jij je in hooggevoeligheid (hoog sensitiviteit)?  Dan weet je dat je altijd meer prikkels opvangt dan anderen. Je hoort bij een groep bijzondere mensen voor wie het belangrijk is dat ze zorgvuldig omgaan met het hervinden van rust en balans. Zo behoud jij de kracht van jouw hooggevoeligheid. Het is namelijk niet zo dat hoog sensitieve mensen "zwakker zijn of minder aankunnen". Ze zijn juist heel sterk wanneer ze weten hoe ze voor zichzelf kunnen zorgen, en zodoende de kwaliteiten ervan kunnen benutten. 

Ook wanneer je niet hooggevoelig bent, maar wel langere periode onder veel spanning staat (en wellicht richting een burn-out gaat) kan het lijken dat je geen energie meer hebt. 

Goed slapen en gezond eten helpt altijd. De kunst is echter om zowel je bewuste als je onbewuste in balans te brengen. Lang slapen en toch moe wakker worden is een teken dat je onderbewuste de kans niet krijgt om alles te verwerken, en dan brand je op.

Dit type energetische behandeling is gericht op het zelfgenezend vermogen, van het lichaam, de geest en de ziel, door het opwekken van regenererende energie op cellulair niveau. Het geeft ontspanning en kan als diep meditatief worden ervaren. De behandelingen kan je zien als een druk op de "reset" knop van jouw systeem. 

De behandeling bestaat uit lichte aanrakingen op verschillende delen van het lichaam, zoals rug, buik, schouders, nek hoofd en gezicht. Het is dus géén massage. Het is prettig om bij voorkeur loszittende kleding en sokken te dragen voor warmte en comfort.