"Holding Space for You" 

..........................................................................Bodywork  

Soms speelt er zoveel dat er even geen ruimte of energie is voor gesprekken die gestuurd worden door je "rational mind".  En soms voelt de leegte zo groot dat je verdwaalt en alleen nog de echo van je verdriet of frustratie hoort.

Ondersteunend aan de gesprekken die wij kunnen voeren over jouw situatie, werk ik juist ook heel graag met jouw lichaam.  Via het fysieke lichaam komen we in contact met ons energetisch lichaam, ons gevoel, onze ziel, en dus onze "intuitive mind".

Massage

Fluidity stimuleren 

Energetische Healing & Balancing

Wij zijn energie

Meditatie

Oordeelloos observeren 


Holistische Massages

In mijn massages maak ik gebruik van zowel de filosofie en technieken van Alchemy of Touch als de lange zachte strijkingen van Hawaiiaanse Lomi Lomi.  Beide hebben een unieke holistische benadering en werkt de massage door op vele lagen, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Holistische massage is niet specifiek gericht op het corrigeren van jouw lichaam maar op oordeelloos accepteren en waarderen hoe jouw lichaam nu is, en het uitnodigen tot verzachting en verruiming. 

De kracht van zacht - de aanrakingen kunnen vergeleken worden met de golven van de oceaan die energieblokkades opheffen, spanning in het lichaam wegspoelen en de natuurlijke energiestroom in het lichaam stimuleren.  Het helpt om spanningen los te laten en energie een nieuwe richting te geven. 

Extra aandacht voor de buik

De buik wordt vaak vergeten of bewust vermeden terwijl dit de plek is waar al je organen zich nestelen, waar alle bindweefsel verbindingen zijn naar je ledenmaten.  Los van het behandelen van de organen kan de psoas spier (een psycho-somatische spier) prachtig behandeld worden.  Een "ongelukkige psoas spier" kan rugpijn, buikpijn en pijn in de benen geven.  Echter, dit is ook de spier waar veel spanning op kan komen te staan bij teveel mentale stress en een periode van intensieve emotie.  Door de spier te laten ontspannen zal je een enorme ontlading voelen, zowel fysiek als mentaal als emotioneel. 

 

Energy Healing & Balancing

Alle vormen van Energetische Healing/Balancing zijn uiteindelijk gericht op het opwekken van regenererende energie op cellulair niveau, het zelfgenezend vermogen van het lichaam, de geest en de ziel.  Het "schoont" je energetisch lichaam van blokkades, vult aan in gebieden van depletie, geeft ontspanning en kan als diep meditatief worden ervaren.  De behandelingen kan je zien als een druk op de "reset" knop van jouw systeem.  Het brengt je terug naar de Blue Print van jouw systeem.

De vorm die ik geef bestaat uit lichte (statische) aanrakingen op verschillende delen van het lichaam, zoals rug, buik, schouders, nek hoofd en gezicht, benen en voeten.  Het richt zich op het in balans brengen van je energetisch systeem waarbij de energie zelf zijn/haar weg vindt. In deze sessies lig je op een massagetafel en kan je toegedekt worden met een deken voor extra comfort.  

Yoga Nidra Sleep-based meditation 

Yoga Nidra is een oude, op slaap gebaseerde, meditatietechniek die de kracht heeft om je naar de diepste niveaus van ontspanning te brengen.  Het ontsluit de mystieke, integrerende krachten van het onderbewustzijn, evenals je hogere bewustzijnscentra.  Yogi's zeggen dat 45 minuten Yoga Nidra net zo herstellend is als drie uur slaap. 


IAM Yoga Nidra is ontworpen als meer dan alleen ontspanning.  Het is een meditatietechniek die niet alleen het lichaam ontspant, maar ook een andere relatie creëert met stress waardoor gedachten en emoties ontstaan.  Het is ontworpen om de beoefenaar te begeleiden om de stille plek te herkennen die altijd in ons verblijft.  De IAM-methode richt zich primair op het kalmeren van de geest en het stimuleren van de energiestroom (prana) in het lichaam.  Deze vrijgekomen energie in het lichaam verhoogt het genezingspotentieel dat beschikbaar is tijdens yoga nidra en brengt beoefenaars doorgaans sneller in diepere staten van meditatie.