"Holding Space for You" 

..........................................................................Aukje Koole

Na jaren in Engeland, Noorwegen en Singapore gewoond en gestudeerd te hebben arriveerde ik op mijn 25ste weer in Nederland. Ik heb toen een aantal jaren bij adidas International gewerkt bij de afdeling Global Marketing & Advertising. Vervolgens heb ik de stap naar McKinsey & Company genomen waar ik me ontfermde over de evaluatietrajecten van Consultants in de Benelux, en ik begeleidde de trajecten van de transfers en expats. Succesvol zijn in die branches betekende voor mij echter niet dat ik me gelukkig voelde in mijn werk. 

In mijn privéleven werd ik geconfronteerd met groot verlies. In 2003 is ons eerste kindje, Bobbi, overleden doordat ik een buitenbaarmoederlijke zwangerschap had. In 2007 is na een complexe zwangerschap ons zoontje, Tibbe, doodgeboren.  Deze gebeurtenissen hebben mij zoveel pijn, verdriet, verwarring, boosheid maar ook zoveel liefde gebracht.  De ultieme "wake up call".  Waar gaat het leven om, waar hecht je waarde aan, wat brengt jou positiviteit, hoe kan je doorleven wanneer je zoveel mist? Al deze vragen, emoties en ook echt fysieke pijn en ontregeling bracht mij op een pad, een zoektocht, van hoe, wat, waarom, wanneer, wie en waar....... Ik heb mijn baan opgezegd en heb veel losgelaten, schijnveiligheid, schijngeluk en zo voort.  Gaande weg werd ik wijzer en besloot ik mijn werk dichterbij mezelf te zoeken. Ik begon van mijn persoonlijke behoefte en interesse mijn vak te maken. Het hervinden van rust, ruimte, flexibiliteit, energie en positiviteit, dát is waar ik me gelukkig bij voel. In 2014 startte ik mijn praktijk voor het hervinden van innerlijke rust, acceptatie, authenticiteit en liefde. En zoals ik als mens altijd in ontwikkeling ben, is mijn praktijk dat ook.


Mijn motto; geniet van alles waar je blij van wordt en bied jezelf af en toe de gelegenheid om een frisse doorstart te maken.

* Tijd nemen om stil te staan en goed door te ademen.
* Tijd besteden om ballast in je leven op te schonen.
* Tijd geven om jezelf te voorzien van alles wat je weer voedt, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. 

Zorg goed voor jezelf in alle opzichten, ken je verlangen en leef het.

Een greep uit mijn opleidingsachtergrond:

* Rouw Therapeut (januari 2023 - heden)

* Levenseinde Doula, holistische begeleiding bij sterven en rouw

* Personal Mastery Journey (Anouk Devi)

* Alchemy of Touch Transformational Bodywork Therapist (Thailand en Italië)

* Hawaïaanse Helende Lomi Lomi Massage

* Advanced Yoga Nidra Meditation Teacher Training - 150 Yoga Alliance hours (Florida, USA)

* Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeut 

* Yin Yoga Teacher Training -50 Yoga Alliance hours

* Hatha Yoga Teacher Training -200 Yoga Alliance hours (Khajuraho, India)

* Reiki I en II

* NLP Master Practitioner 

* HBO Medische basiskennis 

* CIM Marketing - Sumbershire Business School (Singapore)